Posted in Piatră de hotar

Piatră de hotar

Drumuri sincopate, drumuri anevoioase, drumuri line, am fost cu toții pe acolo. Întrebarea este, ce faci când ajungi în dreptul unei pietre de hotar? Ocolești piedica și înaintezi, te oprești să privești dezorientat în urmă, renunți? 
S-a făcut anul de când am început lucrul. Un an influențat de emoții puternice, de pierderi care mi-au amorțit mintea și simțurile, dar în final s-a concretizat în ceva frumos, în ciuda obstacolelor. Piatra mea de hotar a plecat în tipar zilele acestea, fără cale de întoarcere.
Voi reveni în scurt timp cu detalii, am multe mulțumiri de adus, mulți oameni extraordinari care s-au implicat și m-au susținut. Până atunci, dau drumul în lume coperții concepute cu măiestrie de domnul Irinel Merlușcă.

Advertisements

20 thoughts on “Piatră de hotar

 1. Felicitări, Monica! Din toată inima mea!
  Abia aştept să o ţin la piept, să o miros şi să o privesc îndelung înainte de a o citi, aşa cum fac cu cărţile noi. Te rog să ne spui de unde, cum. Mă bucur nespus pentru tine!
  E superbă coperta!

  Liked by 2 people

  1. Iti multumesc, draga mea! Tot din inima. Asa cum e a aritmica uneori. Doamne ce ma emotionezi. Simt o bucurie invaluitoare sub impactul vorbelor tale. Iti spun tie, desi inca nu anint oficial. Lansarea o am la Brasov pe 21 martie la targul de carte si muzica libris. Pe hartie apare curand. Nu stiu in librarii. Sigur va putea fi comandata de pe platforma libris.ro cand o scoate editura. Atat stiu deocamdata. Te imbratisez! ❤️

   Liked by 1 person

   1. E reciproc tot ce mi-ai spus, te asigur!
    Mă voi gândi la tine, să ştii. Dacă ar fi fost în Sb în loc de BV, ar fi fost un cadou de suflet de ziua mea, aş fi fost acolo negreşit. Dar aştept cuminte să apară, să o pot comanda.
    Te îmbrăţişez cu drag!

    Liked by 1 person

   2. Mă voi gândi la tine, acum că știu că ești sărbătorită în acea perioadă. Cine știe, poate ne vom intersecta odată, tot îmi doresc să văd Sibiul. Mulțumesc tare! Te pup

    Like

  1. Multumesc mult, Em! Nu am mai povestit. Prinsa in alte ameteli de ale mele. Am Pașii. Si m-am bucurat sa va citesc duo-ul. Asa cum te stiu, dulce mester al cuvintelor. Si intorsatura ta de fraza. Am invatat sa te recunosc. Din lispa de timp nu am reactionat. Nu am mai scris. Am fost in doua lumi dar imi revin usor usor.

   Liked by 1 person

   1. Sper că lumile sunt bune amândouă și ești bine. În rest totul te așteaptă. Și eu sunt prinsă în prea multe deocamdată, că așa e uneori… Mă bucur mult că am ajuns la tine cu pașii mei. 🙂 Te pup

    Liked by 1 person

   2. Am citit răspunsul dat Potecuței și am emoții pentru tine, pentru că știu prin ce am trecut eu aici când am avut lansarea (în RO nu am fost prezentă la nici una dintre lansări). Să te bucuri de momentul acesta atât de frumos al debutului! :*

    Liked by 1 person

 2. Calde felicitări și mult succes până la capăt, Monica! E o copertă frumoasă, cu un titlu incitant și sunt sigur că va fi citită cu mare interes de fiecare dintre noi. Doar să ne spui cum se poate cumpăra.

  Liked by 2 people

  1. Multumesc mult, Petru! A fost multa munca investita. Si o echipa editoriala minunata in spate. Sper sa nu razbata stangacia debutantului prea tare si sa va placa. Am spus cateva lucuri neoficiale mai sus in comentariu, Potecutei. Sa nu ma laud de mai mutle ori 😊. Dar voi anunta si oficial cand va veni momentul.

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s