Posted in Piatră de hotar

Pe drum cu piatra de hotar

Nu știu cum e la alții, dar la mine se face simțit un carusel de emoții. Astăzi am primit banner-ul acesta de la editură și mă simt ca un copil aflat în fața vitrinei cu jucării. Mă mir, mă minunez și tânjesc după tot ce e expus. Este incredibil că am ajuns în punctul ăsta. Și totuși am ajuns. Când privesc în urmă, pare că am parcurs o cale lungă, de neîntors.

Între timp, am mai căpătat niște experiență, am colaborat cu oameni interesanți, am dus la bun sfârșit un lucru și în scurt timp obiectul cel mai de preț pentru mine în acest moment va fi în mâinile mele uimite. Voi putea să-i dau paginile una după alta, voi simți mirosul proaspăt, inconfundabil, al hârtiei de abia ieșită din tipografie și-mi voi trece degetele peste titlu, probabil tot ca un gest de neîncredere: am făcut-o eu și pe asta?!

P.S. Am făcut-o! Mult a fost, puțin a rămas. Dragii mei brașoveni (și nu numai), tare m-aș bucura să vă am aproape la Târgul de Carte și Muzică Libris, pe data de 21 martie, după amiază. Pentru cei interesați, ora precisă o voi comunica zilele următoare.

 

 

Advertisements

23 thoughts on “Pe drum cu piatra de hotar

 1. E firesc ceea ce simți și emoțiile tale mi le transmiți și mie.
  “Piatră de hotar” va fi prima carte pe care mi-o voi lua anul acesta. Sincer? Abia aștept.
  Felicitati, Monica! Cu succes să-ți fie încununată lansarea cărții și la cât mai mulţi cititori!

  Liked by 2 people

  1. Nicoleta dragă, mă lași fără cuvinte. Îți mulțumesc plecat! Sper să nu te dezamagească și să ierți eventualele stângăcii ale unui începător. De când iteracționăm am impresia că trăiesc o lume mai bună. Mă încurajezi mereu. ❤️

   Liked by 1 person

  1. Petru, ai dat perspectivă acestui fenomen. Percepția drumului și unde este situat față de cel care îl parcurge, frumos spus. Îți mulțumesc infinit pentru toate cuvintele frumoase dăruite de-a lungul timpului! E ceva extraordinar să ai susținerea celor care au aceleași preocupări ca tine. O seară bună și sper cu sănătate!

   Liked by 1 person

 2. Sincere felicitari ! Sunt convins ca este o expunere superba, izvorâta din sentimentele frumusetii sufletului iubitor de valori si frumuseti autentice. Ma bucur de succesele obtinute, de bucuria si satisfactia realizarii acestei lucrari, pe care o intuesc în inima ta buna.
  Fii binecuvântata etern, draga Monica !

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s