Posted in Piatră de hotar

Piatra de hotar și-a avut lansarea la Bruxelles

Volumul meu de povestiri și reflexii, Piatră de hotar, apărut de sub tipar în luna martie a acestui an, a evadat în Belgia. Nu a avut mult timp la dispoziție să dospească, cum orice carte care vede lumina zilei, trebuie să-și înceapă parcursul prin lume pentru a căpăta cât de cât un ecou. Și cum povestirile și reflexiile conținute au fost scrise la Bruxelles, după prezentarea de debut de pe 22 martie 2019, din Brașov, care a fost un soi de botez al ei și o rampă de lansare în același timp, a sosit vremea să fie aduse și în fața cititorilor români din diaspora.

Credeam că nu voi mai avea emoții. Credeam că într-un fel mă vindecasem după prima experiență a unei lansări de carte, cea din luna martie. Am fost chiar eu surprinsă, însă, să constat că, odată stabilită data și detaliile evenimentului (18 mai 2019, vernisaj, prezentare de carte și concert de jazz), am realizat că nu voi scăpa niciodată de emoții.

Firești, se infiltrează și uneori domină, dar cum ar fi dacă nu ai fi înconjurat de oameni dragi, de persoane talentate, de organizatori extraordinari, oare? Eu, una, nu știu.

[…]

Continuarea se găsește aici.

Advertisements

2 thoughts on “Piatra de hotar și-a avut lansarea la Bruxelles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s